Khop Khun Kha, Thailand!

Tusen takk, Thailand, for 2 fantastiske veker!

Det er min siste dag her, og den siste dagen av heile reisa mi. I morgon er eg tilbake i Norge igjen. Merkelig. Trist. Men litt godt aa komme heim igjen ogsaa.

Det at Linda var reisefolget mitt her dei siste vekene i Thailand gjorde det heile berre enda meir perfekt! Vi har kosa oss og gjort saaaaaa mykje rart. Det foles nesten som vi har vaert her dobbelt saa lenge, saa mykje som vi har faatt med oss av Thailand.

Forst var vi tre dager i Bangkok for aa oppleve den pulserande og mangfoldige storbyen. Saa flaug vi sorover til Krabi for strandliv og oyhopping. Vi budde i strandbyen Ao Nang dei forste 4 nettene (fordi vi ikkje visste bedre). Der bar det tydelig preg av at det er lavsesong no, saa utanom oss var det berre thailandske turister og romantiske kjaerestepar som var paa ferie. For aa ikkje kjede oss forderva reiste vi paa dagsturer  med baat til Hong Island og Phi Phi Island.
Men SAA oppdaga vi Railay Beach, berre eit kvarter med baat unna Ao Nang. Der var stranda finare og folka meir likesinna. Saa vi folte at vi passa litt betre inn der enn i Ao Nang, og pakka sekkane vaare for aa dra dit nokre dagar.
Linda hadde returbillett fraa Bangkok og eg fra Phuket, og den opprinnelige planen var at ho skulle fly til Bangkok og vidare heim same dag, mens eg skulle reise til Phuket nokre dager til flyet mitt gikk derfra. Men sidan vi hadde trivst saa godt i Bangkok fant vi ut at det hadde vore kjekt aa reist tilbake dit ilag og feire 17. mai der, og tilbringe dei siste dagane der vi forst mottes i Thailand. Fikk endra returbilletten min, og vi bestemte oss aa reise paa den billigste maaten til Bangkok; buss og natt-tog .. hehe. Det tok 19 lange timar totalt, men kosta jo oss berre ca 200 kroner kvar. Mykje Baht spart til aa bruke paa andre ting.
Dei siste dagane i Thailand naut vi livet og gikk i Khao San Road og shoppa og saag paa livet, drakk Chang paa Barlamphu og Reggae baren som hadde blitt stamplassane vaare, dansa med ladyboys paa nattklubb og spiste masse Phad Thai og Curry retter, mens vi snakka om at dette ikkje er siste gang vi er i Thailand!

Bangkok


Khao San Road


Paa sightseeing i Tuk Tuk


Utanfor murane til The Grand Palace


The Reclining Buddha


Buddha


Shopping i gatene..


..og paa kjopesenteret MBK


Den koselige frokost/lunsj plassen paa hostellet vaart i Bangkok; Nappark. Anbefales  440 Bt. pr natt (=85 NOK)


Frista ikkje saa veldig aa spise paa denne restauranten, av ein eller annan grunn..


Saa vi spiste heller her. Dei hadde veldig god curry, og ein kjempestygg statue.


Men maten som smakte aller best var den vi kjopte paa gata.


Sidan vi horte saa mykje paa Reggae maatte vi ha eit lite felles minne.

Ao Nang


Framme i Ao Nang og rett paa stranda for aa sjekke den ut.


Og vi som trudde denne stranda var fin, vi hadde ikkje sett noko enda..


Banan og ol. Ein litt uvanlig kombinasjon

Hong Islands og Phi Phi Islands

Railay Beach


Paa veg til Railay i long tail boat.


Ord .. delings .. feil?


Solnedgang paa Railay Beach.. vakkert.

Det var fantastiske Thailand i lag med fantastiske Linda :)

I det siste blogginnlegget for kvart kontinent eg har besokt, har eg avslutta med ein liten konklusjon. Dette blir det siste fra Asia, og konklusjonen er

I  L O V E  A S I A  ! ! ! :)

4 tanker om “Khop Khun Kha, Thailand!

  1. Tusen takk selv, super Trine! Gleder meg til neste år og fortsettelsen ;) det kan nok bli ganske så bra den og!

    Verdens største klem til deg :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>