Blubb blubb blogg?

Plutselig har eg kasta meg ut i det uendeliget havet av blogger eg også. Føler meg ikkje heilt trygg no, og er spent på om eg får til denne blogginga som alle skal drive med no for tida. Det eksisterar antakeligvis fleire bloggar enn folk i verden. Det kryr av meir eller mindre interessant informasjon om meir eller mindre viktige personer i form av blogger. Så ein bør nok ikkje vere for ambisiøs som ny fersk blogger.

Om eg klarer å halde min nye sjøsatte blogg flytande eller om eg druknar i blogghavet gjenstår å sjå. Men målet mitt med trinefaktor.com er å fortelle mine nære, kjente og kjære kva eg driv med på mi reise ute i den store vide verda. Det kjekkaste med å oppleve noko er å dele det med andre. Dessverre kunne eg ikkje ta med meg alle mine på turen så då blir the next best thing å skrive om det eg opplever. Da er altså ein reiseblogg født, og så får tida vise om den blir svømmedyktig eller ikkje.

En tanke om “Blubb blubb blogg?

  1. Eg syns DIN blogg er mest interresang i heile verden eg ;) Typisk deg det ja.. ” det hadde vore kjekkare om alle hadde vore med” ;) Lykke til videre min venn :)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>